avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O editura din cadrul unei asociatii poate incheia cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O editura din cadrul unei asociatii poate incheia cu o persoana ...

O editura din cadrul unei asociatii poate incheia cu o persoana fizica un contract de drepturi de autor , pentru scrierea de articole,pe perioada nedeterminata, cu un venit lunar care variaza in functie de numarul articolelor scrise?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 10 Septembrie 2024
Da, poate încheia un contract de drepturi de autor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator unic PopCristi PopCristi Sunt administator unic la o societate la care in prezent nu am nici un salariat.E obligatoriu o societate comerciala sa aibe cel putin un salariat?Eu trebuie ... (vezi toată discuția)
Plati contract de drepturi de autor ELuminita ELuminita Buna ziua, As vrea sa stiu urmatoarele: 1. Ce taxe se platesc la un contract de drepturi de autor incheiat cu o editura (pensie, sanatate, impozit, etc.) si ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor Cabinet Av. Irina Rosulescu Cabinet Av. Irina Rosulescu Situatia e urmatoarea: se vrea publicarea unei carti. Editura e pe punctul sa incheie contractul cu autorul, insa editura nu are posibilitati practice de ... (vezi toată discuția)