avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie să știu? Ce trebuie sa deduc? Și cum ? ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie să știu? Ce trebuie sa deduc? Și cum ? Că sa nu ...

Ce trebuie să știu? Ce trebuie sa deduc? Și cum ? Că sa nu ne îmbolnăvim de nervi.
1 iulie depus revizuire la tribunal
1 august soluționare taxa timbru
11 septembrie azi, s-a hotărât primul termen 6 decembrie.

1) nu s-a respectat procedura derogatorie a revizuirii cu primul termen
2) nu s au respectat cele 60 de zile maxim noiembrie trebuia prin termen
3) abia săptămâna viitoare o sa consult dosarul sa vad ce acte au fost trimise către pârât.

Ce trebuie sa sper ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:59, 12 Septembrie 2024
Nu imi este clar ce va doriti. Ce s-a intamplat a trecut, acum vedeti ce aveti de facut mai departe. Va axati pe unele dispozitii legale care tin de incarcarea completelor si care nu sunt sanctionate de lege, asa incat ar fi de ajutor sa discutati cu un avocat sa va indrume.
Pot sa rog, să pună primul termen în octombrie sau noiembrie?
Un așa de lung litigiu nu e acceptat de nici un avocat

Liliana Gradinaru a scris:

Nu imi este clar ce va doriti. Ce s-a intamplat a trecut, acum vedeti ce aveti de facut mai departe. Va axati pe unele dispozitii legale care tin de incarcarea completelor si care nu sunt sanctionate de lege, asa incat ar fi de ajutor sa discutati cu un avocat sa va indrume.

Nu, nu puteti ruga. Nu cunosc de unde aveti informatia ca un astfel de litigiu nu e acceptat de niciun avocat, dar este gresita.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De sperat nu prea aveți ce spera dacă ați pierdut la fond și în căile de atac iar calea extraordinara de atac ce presupune cunostiinte temeinice de drept ați formulat o singur.In general șansele de admitere sunt mici ca să nu spun infime pt ca trebuie ca partea sa se încadreze în motivele limitativ prevazute.In ceea ce privește termenele nu este nimic anormal ca acestea sa fie depășite datorita problemelor cu care se confrunta instantele.Cat despre av care nu ar fi dorit sa preia cazul dvs eu vad vreo 2 explicații dar care au probabil legătură cu dvs și mai puțin cu av care au nevoie sa muncească și sa câștige un onorariu..În rest succes dar nu va așteptați la minuni..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs respins irevocabil...se mai poate ataca? Beldean Aurora Maria Beldean Aurora Maria Am un proces impotriva I.P.J.Bihor pt anularea unui proces verbal de contraventie(depasirea limitei de viteza in localitate)si mi s-a respins recursul ca ... (vezi toată discuția)
Sentinta finala la casatione italia CIULEILACRAMIOARA CIULEILACRAMIOARA Buna ziua ! Locuiesc in italia , sunt convivente cu un barbat italian. In urma unei sentinte definitive gratie a unei erori judiciare a Curtii de Casatie-Roma, ... (vezi toată discuția)
Contestație în anulare, contravenție auto. ... garetbora garetbora Decizie instanță definitivă după apel, contravenție auto. Cum pot de pune contestația în anulare și dacă mă poate ajuta cineva cu aceasta. (vezi toată discuția)