TEODORA POPOVICI 
	    	Alte profesii

TEODORA POPOVICI 
	    	Alte profesii	    

Pentru ce sa acționați societatea în judecata?
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Laura_Lau	                   

Ce cod COR pot folosi pentru a incadra o persoana in functia de secretar cu studii superioare intr-o asociatie intercomunitara? Multumesc (vezi toată discuția)
	                    Laura_Lau	                   

Ce cod COR pot folosi pentru a incadra o persoana in functia de secretar cu studii superioare intr-o asociatie intercomunitara? Multumesc (vezi toată discuția)

liveomars	                   

Buna ziua,
Mi-am încetat activitatea la actualul loc de munca, iar pe adeverința de vechime este specificat ‘vechime in munca și in specialitatea ... (vezi toată discuția)
	                    liveomars	                   

Buna ziua,
Mi-am încetat activitatea la actualul loc de munca, iar pe adeverința de vechime este specificat ‘vechime in munca și in specialitatea ... (vezi toată discuția)

iuli_coada05	                   

Buna ziua. 
La o unitate de invatamant preuniversitar de stat pentru postul de administrator patrimoniu se cer studii superioare tehnice sau econmice si ... (vezi toată discuția)
	                    iuli_coada05	                   

Buna ziua. 
La o unitate de invatamant preuniversitar de stat pentru postul de administrator patrimoniu se cer studii superioare tehnice sau econmice si ... (vezi toată discuția)