avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Mama mea are 65 ani ,a ieșit la pensie pe ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Mama mea are 65 ani ,a ieșit la pensie pe caz de ...

Bună ziua!
Mama mea are 65 ani ,a ieșit la pensie pe caz de boala acum câțiva ani și apoi la vartsa.
Are o vechime în câmpul muncii 25 ani.
La recalcularea pensiilor din aceasta toamna nu i s-a mărit pensia.
Întrebarea este :
Diferența de ani medicali se pun la recalculare?
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:25, 12 Septembrie 2024
Nu.
Pentru stagiul asimilat aferent pensiei de invaliditate nu se acorda puncte de stabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie Tenea Maria Tenea Maria Sunt nascută in 1960 luna octombrie Am lucrat 21 ani si 4 luni In anul 2002 am iesit la pensie de invaliditate de gradul2 cu un punctaj de23.2439iar ... (vezi toată discuția)
La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, ... Cristea Daniel Cristea Daniel La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, pina în anul 2020,cind am ieșit la pensie limita de virsta, ași dori sa știu dacă am ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate nitunicolae16 nitunicolae16 Buna ziua ,m-a numesc Nitu Nicolae sunt din Bucuresti .Am pensie de invaliditate gradul 2 ,stegiul de cotizare 31 ani 6 luni 22 zile .Pana la complectarea ... (vezi toată discuția)