avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara ! De o luna jumate a fost furat un trailer ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara ! De o luna jumate a fost furat un trailer din Bruxelles ...

Buna seara !
De o luna jumate a fost furat un trailer din Bruxelles .am sunat la Politie sa anuntam furtul, au venit la fata locului si de atunci nimic.
Mentionez ca trailerul era parcat sub camere video stradale si camerele de la banca KBC.
La ei nu este un termen sa imi de-a un raspuns ?
Cine se ocupa de camerele stradale in Belgia ?
Multumesc pt eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2024
BogdanZalau, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:48, 13 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Aceste intrebari le puneti autoritatilor din Belgia.Fiecare tara are propria legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt bicicleta, politia incapabila elizatutuianu elizatutuianu Buna ziua, Acum o luna si jumatate mi s-a furat bicicleta de la rastelul unui mall, supravegheat video. Am depus la politie o sesizare de furt in care am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt neglijat de politia romana a 2-a oara, as dori sa fac o reclamatie, unde o pot face? akosvincze akosvincze Acum 3 ani, mi-sa furat scuterul dintr-un spatiu public, acest spatiu era supravegheat prin camere video, am sunat sa sesizez furtul, am fost am dat ... (vezi toată discuția)
Aveam contract cu bunicul pentru casă și pământ. după decesul lui, unchiul a intrat pe proprietate și a furat absolut tot din curte și din casă, cum pot să-l acuz de furt? Teodora D Teodora D Buna seara! Bunicul a decedat recent si unchiul care este si vecinul nostru, dupa moartea batranului a intrat pe proprietate si in casa si a furat absolut ... (vezi toată discuția)