avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună Seară am o nelămurire dacă mă poate ajuta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună Seară am o nelămurire dacă mă poate ajuta cineva. Fiul ...

Bună Seară am o nelămurire dacă mă poate ajuta cineva. Fiul meu a avut un accident ușor dar cu 2 persoane care s-au victimizat sa chemat ambulanta politie etc. A ieșit pozitiv la test antidrog dar la sânge a ieșit negativ, ia dat dovadă de circulație după rezultatele de la spital de acum ce se poate întâmpla mulțumesc anticipat
Daca persoanele vatamate nu au peste 90 de zile de ingrijiri medicale se va dispune clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt consecințele pentru părăsirea locului accidentului atunci când persoana vătămată nu solicita ambulanță? Andrei ramana Andrei ramana Am și eu o nelămurire... Pe data de 1 04 2018...mergeam pe banda mea aveam viteza de 50 km... Nu eram beat.... Ploua, vizibilitatea scăzută. Din dreapta ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime dio2016 dio2016 Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati si pe minein urmatoarea problema. A avut loc un accident de circulatie( lovire din spate). Soferul masinii lovite ... (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate, dosar penal pentru vatamare corporala din culpa caty2 caty2 Am avut un accident in care nu am acordat prioritate. Impactul a fost minor din punctul meu de vedere pt ca eu nu am reusit nici sa plec de pe loc aproape. ... (vezi toată discuția)