avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abonament mobil Vodafone- cerere istoric facturi in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abonament mobil Vodafone- cerere istoric facturi in numele altei persoane

Tatal meu a fost contactat anul asta de Vodafone pentru un abonament. Fara alte semnaturi contractul a intrat in vigoare.Nici nu i-au trimis exemplar din contract sau facturi. Acum o luna jumatate a primit o notificare pentru suma de 100 de lei, iar acum o saptamana a primit o decizie de reziliere cu suma de plata de 1100 ron. Am incercat sa iau legatura cu Vodafone dar refuza sa-mi dea informatii legate de facturi sau contract pe motiv ca nu sunt titularul. Ce pot face in acest caz pentru a vedea cum justifica ei aceasta suma ? Tatal meu este alcoolic, era sub influenta alcoolica cand l-au sunat si si nici nu exista sanse sa contacteze el Vodafone. Ce optiuni am la dispozitie ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Septembrie 2024
Jakarigea, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:27, 14 Septembrie 2024
Buna ziua

Doar sa obtineti de la tatal dvs imputernicire la notar pentru a il reprezenta in discutiile cu Vodafone.

Nu sunt obligatorii nici contractul fizic (contract la distanta) si nici factura pe hartie. Aici este important de stiut cu ce anume a fost de acord tatal dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere telefonie mobila Felixya Felixya Buna ziua. In data de 22 oct 2012 se incheiau cele 24 luni contractuale cu Vodafone pentru abonament si telefon. Pe data de 2 oct 2012 (aproximatie, nu mai ... (vezi toată discuția)
Furt pe fata:vodafone-abonament ContSters180941 ContSters180941 Ma numesc Otilia Honaie-Tecsa,am avut un abonament la Vodafone pe durata 01 oct 2008-01 oct 2010 la internet prin stick wireless,cod abonat 234091259 si nr.tel ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un abonament reziliat la cosmote Kadesh Kadesh Buna ziua! Ma numesc Dan si am incheiat un abonament cosmote in data de 04.02.2007 pe care l-am platit luna de luna la timp. In 04.02.2008 am facut o cerere de ... (vezi toată discuția)