avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua as avea nevoie de îndrumare. Dacă s-a dat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua as avea nevoie de îndrumare. Dacă s-a dat o hotărâre ...

Bună ziua as avea nevoie de îndrumare. Dacă sa dat o hotărâre de sechestru asigurativ executoriu pe un imobil,dandui termen de 5 zile pt apel dar în acest timp instraineaza bunul chiar fiicei ce se mai poate face? Nu mi se pare normal
Se poate readuce bunul in patrimoniul debitorului, vorbiti cu avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara... dacă sa făcut un contract de vânzare cumpărare ... Smiri Smiri Bună seara... Dacă sa făcut un contract de vânzare cumpărare între mama și fiica suma fiind de 10.000e casa valorand 90.000e având data o hotărâre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: - am castigat un proces civil si am o hotarare definitiva impotriva unui vecin. Instanta a ... (vezi toată discuția)
Instrainare bunuri inaintea executarii cud_nicol cud_nicol Buna seara, va rog, spuneti-mi daca debitorul a vandut imobilul dupa o luna de la aflarea hotararii judecatoresti (si dupa data inaintarii recursului de catre ... (vezi toată discuția)