avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am un baiat care a inceput clasa a 6-a. Noi locuim ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am un baiat care a inceput clasa a 6-a. Noi locuim intr-o comuna ...

Am un baiat care a inceput clasa a 6-a. Noi locuim intr-o comuna din jud Timis si cei de la scoala nu sunt suficient de informati despre bursele scolare, iar noi nu ne descurcam foarte bine la acest capitol. Sunt necasatorita, imi cresc singura baiatul, eu si tatal lui am trait in concubinaj si nu isi da interesul foarte tare in educatia si necesitatile lui, nu am nici un venit si ma descurc foarte greu, locuim impreuna cu parintii mei (pensionari) doar eu si baiatul si vrem sa stim ce acte ne trebuie sa punem in dosarul pentru bursa monoparentala. Mentionez faptul ca baiatul meu ia bursa de merit. Si mai am o intrebare: se acorda ceva indemnizatii pentru situatia noastra? Daca da, va rog mult sa ne informati exact ce putem face in aceasta situatie, deoarece ne e foarte greu sa ne descurcam. M-as angaja dar nu are cine sta cu parintii mei care sunt batrani si bolnavi si au nevoie de mine 24/24. Deci va rog sa nu ma judecati gresit! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:43, 17 Septembrie 2024
Acte dosar bursa sociala
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se incadreaza ca facand parte din familie monoparentala? Michaela89 Michaela89 Se incadreaza ca facand parte din familie monoparentala? Buna seara!Am fost casatorita iar in urma casatoriei a rezultat un baiat acum in varsta de 13 ani.In ... (vezi toată discuția)
Drepturi pentru copil cu handicap edelweiss67 edelweiss67 In masura in care se poate va rog din suflet.... spuneti-mi de ce drepturi beneficiaza un copil de 11 ani cu autism infantil, retrad grav si epilepsie, inscris ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului ... Tudor2008 Tudor2008 Buna seara! As avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului aspect privind obtinerea bursei sociale pt minorul meu, in baza Legii familiei monoparentale ... (vezi toată discuția)