avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua.. În locuința noastră, locuim doar eu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua.. În locuința noastră, locuim doar eu și soțul, ...

Bună ziua.. În locuința noastră, locuim doar eu și soțul, eu am o pensie de 1283 lei și soțul 1607 lei.Menționez faptul ca locuim în mediul rural . Noi beneficiem de cardul compensare energie ?
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2024
angelicaursu, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, asociatia de proprietari refuza sa-mi dea certificat de validare a datoriilor. am 82 de ani si o pensie sub de 1700 lei. pentru ca ... EDobre EDobre Buna ziua, am 82 de ani si o pensie de 1700 lei. Pentru ca nu ma mai pot deplasa si sunt bolnava, locuiesc la fiica mea in Bucuresti, sectorul 5. Nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. m-ma pensionat în 16.02 2023. În martie 25 încă ... EnikoRenata EnikoRenata Bună ziua. M-ma pensionat în 16.02 2023. În martie 25 încă figura cu o jumătate de salar. În aprilie numai cu pensia de 1607 lei. Încă nici aiz nu ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o nelamurire in legatura cu cardul de energi adresat ... tangi tangi Buna ziua Am o nelamurire in legatura cu Cardul de energi adresat pensionarilor. Sotul meu este pensionar din 2022 Septembrie, nu am primit Cardul de energie ... (vezi toată discuția)