avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Poate mă puteți ajuta cu o informație. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Poate mă puteți ajuta cu o informație. Lucrez ...

Bună ziua! Poate mă puteți ajuta cu o informație. Lucrez în învățământ, pe funcția de educator necalificat. Am fost angajată pe perioadă determinată( 01.09.2023-21.06.2024). Nu mi-a fost plătit concediul de odihnă pe anul școlar trecut nici pana acum. Domnul secretar mi-a spus că a depus actele târziu pt concediul meu și din acest motiv este această întârziere. La alte unități de învățământ s-a făcut plata deja din august. Ce pot face în această situație? Când îmi va fi făcută plata? Sau cui ma pot adresa mai exact? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:34, 19 Septembrie 2024
Sesizati ITM-ul/Inspectia Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de concediu neaprobata mi_prejmer_scoala mi_prejmer_scoala Suntem la sfarsit de an scolar si voi depune cererea de concediu de odihna la secretariat. Pentru ca mi-am exprimat \"libertatea\" de a pleca in concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna alexandra910523 alexandra910523 M-am angajat in octombrie 2015 la o gradinita si concediul de odihna mi-a fost impus de angajator in perioada sarbatorilor de Craciun cand gradinita a fost ... (vezi toată discuția)
Acordarea concediului de odihna in invatamantul preuniversitar corinako2002 corinako2002 buna ziua. luycrez ca educator titular in invatamant. as dori sa aflu cum se calculeaza concediul de odihna daca in anul scolar 2011 - 2012 am avut concediu ... (vezi toată discuția)