avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Cum aș putea să ies din indiviziune? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Cum aș putea să ies din indiviziune? vecina a murit...

Bună ziua!
Cum aș putea să ies din indiviziune , vecina a murit de 10 ani și copii nu au făcut succesiunea se judecă între ei și eu nu pot ieși din indiviziune pina nu dezbat vecini succesiunea
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 08:55, 20 Septembrie 2024
Buna ziua,

Iesirea din indiviziune se poate face fie la notar (cand exista intelegere intre parti cu privire la partaj) fie la intanta.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din iniviziune virgil1950 virgil1950 Buna eu si fratele meu nu am dezbatut mostenirea dupa tata mort cu vreo 10 ani in urma acum a murit si mama vreim sa iesim din indiviziune si tot odata sa ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune cristinah cristinah Am mostenit 1/2 dintr-un teren agricol aflat in Jud. Vaslui aflat in indiviziune. Coproprietarul este decedat, are 2 copii care se afla in in strainatate de ... (vezi toată discuția)
Succesiune-truda de zece ani maria24ioana maria24ioana Am si eu o intebare,daca sunteti ababili sa ma ajutati...este vorba despre 2 succesiuni ,a tatalui meu decedat si a bunicului,decedat si el.Acum zece ani ... (vezi toată discuția)