avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua ,AVEM UN PROCES CIVIL SUSPENDAT DE 9 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua ,AVEM UN PROCES CIVIL SUSPENDAT DE 9 LUNI'.PE SAIT ...

Buna ziua ,AVEM UN PROCES CIVIL SUSPENDAT DE 9 LUNI'.PE SAIT INSTANTA AM VAZUT CA S-A DAT UN TERMEN IN NOIEMBRIE ,.DACA NU NE PREZENTAM NICI UNA DIN PARTI SE SUSPENDA IAR /CRED CA E PERIMAREA DE PUS IN DISCUTIE.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 06:41, 25 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Posibil.Instanta probabil va consta perimarea dacă pe perioada suspendării părțile au lăsat cauza în nelucrate,nu au făcut demersuri etcetc.
acest răspuns util
Va multumesc,stima !
acest răspuns util
Dacă nu dovediți că „lăsarea în nelucrare„ mai mult de 6 luni a procesului nu este din culpa dvs,, se va pronunța perimarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis- perimare Monica H. Monica H. daca intr un dosar privind cntestatie PV suspendare permis, intervine perimarea, ce se intampla cu permisul?? va multumesc. (vezi toată discuția)
Perimare??? AFANFANA AFANFANA In februarie 2010 un proces civil este suspendat pentru a clarifica alt proces civil art.244 ,daca pana la data de februarie 2011 nu se termina procesul care a ... (vezi toată discuția)
Perimare alin10barbu alin10barbu Buna ziua,imi puteti explica,va rog,ce inseamna actiunea de perimare dupa un proces de paternitate facut acum 14 ani.Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)