Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

radumititean 
	    	Utilizator

radumititean 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 claudiughebauer1975	                   

Rog confirmare pentru asociatie non profit înființată cu 3 asociați in cazul in care un asociat decedeaza ce se intampla procedural?
Asociația poate ... (vezi toată discuția)
	                    claudiughebauer1975	                   

Rog confirmare pentru asociatie non profit înființată cu 3 asociați in cazul in care un asociat decedeaza ce se intampla procedural?
Asociația poate ... (vezi toată discuția)

DANTES70	                   

Buna ziua,
 1. As vrea sa stiu care este procedura cea mai simpla de dizolvare a unui ONG, daca acesta nu a mai avut nici un fel de activitate timp de 8 ani, ... (vezi toată discuția)
	                    DANTES70	                   

Buna ziua,
 1. As vrea sa stiu care este procedura cea mai simpla de dizolvare a unui ONG, daca acesta nu a mai avut nici un fel de activitate timp de 8 ani, ... (vezi toată discuția)

lumierre	                   

Am fost membra a unei asociatii care din 2006 nu mai indeplineste numarul de membrii necesari pt a ramane legal constituita. Din cei 3 membrii s-au retras 2 ... (vezi toată discuția)
	                    lumierre	                   

Am fost membra a unei asociatii care din 2006 nu mai indeplineste numarul de membrii necesari pt a ramane legal constituita. Din cei 3 membrii s-au retras 2 ... (vezi toată discuția)