avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Mi se refuza de o săptămână accesul la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Mi se refuza de o săptămână accesul la dosarul ...

Buna ziua. Mi se refuza de o săptămână accesul la dosarul electronic. Am făcut cerere pe care am retransmis-o de 3 ori pe email rugând sa confirme primirea. A treia oara mi s-a răspuns că au primit-o dar inca nu am primit acces. Ce pot face? Mai am câteva zile până la termen
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 06:48, 25 Septembrie 2024
Nu aveți decât să mergeți la instanță și să cereți studiul dosarului. Dosarul merge la judecător, pentru studiu, cam cu o săptămână înainte de termen, însă explicați că nu ați primit accesul laosarul lectronic și este f probail să vi-l dea la studiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivare dosar ioanandrei ioanandrei O HOTARIRE JUDECATOREASCA data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost comunicata ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
Rezultat test adn dumitrachescu dumitrachescu am facut testul adn pe 28 mai la bucuresti prin instanta ,inca nu a ajuns trezultatul.Pe 26 iunie am proces daca nu ajung pana atunci cum pot afla rezultatul? ... (vezi toată discuția)
Cum sa ies cu copilul din tara daca tatal nu vrea ana-maria-maria ana-maria-maria Buna asi dori sa plec in italia cu fetita sunt despartita de sot dar nu legal doar asa,asi vrea sa stiu daca am vreo sansa....nu am imputernicire nimik la ... (vezi toată discuția)