avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, Incepand cu data de 01.07.2024 din ce am ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, Incepand cu data de 01.07.2024 din ce am citit va ...

Buna ziua,
Incepand cu data de 01.07.2024 din ce am citit va fi obligatoriu ca la decontarea combustibilului (ma refer daca un angajat primeste o suma de bani pentru a se deplasa la locul de munca in baza unui contract de comodat si trebuie sa aduca lunar bonuri fiscale cu RO pe ele) acuma va fi necesar sa ne aduca factura fiscala?Factura va contine datele societatii si se va trece pe ea numarul masinii si numele angajatului?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: MariaBabes , utilizator 11:46, 24 Septembrie 2024
Si platile cum se vor face, cash sau cu cardul personal al angajatului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat intre masina personala si firma MihaiMih MihaiMih Buna ziua! As avea o intrebare daca se poate. Se da firma X, firma X ofera unui angajat un card de benzina pentru a-l folosi lunar, cu o anumita ... (vezi toată discuția)
I.i. decontare bonuri de benzina lady34 lady34 daca am contract de comodat pe un autoturism ...in ce conditi pot deconta bonurile de combustibil si intretinerea autoturismului? (vezi toată discuția)
Decont de cheltuieli extern contacafe contacafe Buna ziua! In urma unei deplasari externe am intampinat urmatoarele situatii si nu stiu cum ar fi corect sa procedez: -au plecat in deplasare doi angajati cu ... (vezi toată discuția)