avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua!Am primit o comunicare de la Oficiul de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua!Am primit o comunicare de la Oficiul de Cadastru precum ...

Bună ziua!Am primit o comunicare de la Oficiul de Cadastru precum ca EOS KSI SRL ROMÂNIA, mi-a pus imobilul în care locuiesc sub urmărire imobiliara pentru suma de 4707 lei pentru un abonament telekom încheiat în urma cu 3 ani și preluat de Orange.Va rog sa îmi spune-ti ce pot face și dacă e legal.Va mulțumesc.
In maxim 15 zile contestatie la executare. Nu stim daca e legal sau nu, asta reiese din dosarul de executare care trebuie studiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara, bun propriu al sotului debitorului ContSters157623 ContSters157623 Buna ziua.As dori o informatie si anume ,mama in urma neplatii unui credit a primit somatie imobiliara, tin sa precizez ca casa este mostenire de la parintii ... (vezi toată discuția)
Executare silit a girantului petrutza_i petrutza_i Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat la urmatoarea problema. In 5 - 12 2005 am girat pentru un coleg de munca pentru un credit de nevoi personale la ... (vezi toată discuția)