avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! As dorii sa ma informez in legatura cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! As dorii sa ma informez in legatura cu atributiile ...

Buna ziua!
As dorii sa ma informez in legatura cu atributiile postasului.
Lucrez la o firma, si la noi in sat, postasul mereu ne suna sa mergem dupa scrisori, sau le duce acasa la angajatii firmei, dar cam in 5% din cazuri le aduce la noi la sediu. Intrebarea mea este daca el are obligatia sa aduca scrisorile la noi la sediu? ( de la centrul postal suntem aproximativ la 5-6 km, si doar noi in zona)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 26 Septembrie 2024
Are obligatia de a le duce la adresa destinatarului mentionata pe plic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp dureaza de la terminarea redactarii hotararii pana aduce postasul plicul?? aidu aidu Scuze daca nu suna tocmai ca o tema juridica :) Am fost plecat de acasa si postasul aduce unei vecine corespondenta. Am termen de declarare apel 10 zile... ... (vezi toată discuția)
Procedura de informare despre hj gheorghe1938 gheorghe1938 Va rog, care este procedura de informare a continutului unei hotarari judicatoresti.. Persoana care trebuia sa primeasca HJ in plic de la tribunal, nu a fost ... (vezi toată discuția)