avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Scrisori ce nu au legatura cu mine..Ce pot face? Tatal ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Scrisori ce nu au legatura cu mine..Ce pot face? Tatal sotiei mele a primit de la un X un apartament prin donatie (prieteni.). X a murit iar apartamentul a devenit al socrului, intre timp si socrul a murit (am facut succesiune, partaj etc.). Problema este

Scrisori ce nu au legatura cu mine..Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: MariusLacatusu , utilizator 12:47, 23 Iulie 2023
Care e problema in afara ca ati scris subiectul in titlu?
Ultima modificare: Duminică, 23 Iulie 2023
gi-jane2, moderator
Acum am observat, scuze. Problema este ca primesc 100 minim de scrisori pe luna pe numele unei persoane pe care eu nu am intalnit-o niciodata + decedata.
Aruncati-le la cos ca doar nu va apucati sa contactati fiecare expeditor sa le ziceti ca nu sta acolo sau ca a decedat destinatarul.
Candva vor inceta.
Ultima modificare: Duminică, 23 Iulie 2023
gi-jane2, moderator
Nu aveți ce sa faceți,eventual sa discutați cu poștașul pt a le returna la expeditor cu mențiunea destinatar decedat(dacă e posibil,probabil doar în cazul scrisorilor cu confirmare primire etc)
Multumesc pentru raspunsuri, primesc in jur de 4-5 scrisori pe zi. Am contactat in parte, banci etc, tot, am vorbit si cu postasul si a zis ca nu are ce face.. Toti imi cer certificat de deces ce eu nu pot obtine. Ca sa intelegeti situatia, de 3 ani incontinuu acelasi numar de scrisori. Daca plec o saptamana de acasa, am undeva la 30-40 de scrisori in cutia postala. Este mai mult decat stresant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)