Scrisori ce nu au legatura cu mine..Ce pot face? Tatal sotiei mele a primit de la un X un apartament prin donatie (prieteni.). X a murit iar apartamentul a devenit al socrului, intre timp si socrul a murit (am facut succesiune, partaj etc.). Problema este
Acum am observat, scuze. Problema este ca primesc 100 minim de scrisori pe luna pe numele unei persoane pe care eu nu am intalnit-o niciodata + decedata.
Aruncati-le la cos ca doar nu va apucati sa contactati fiecare expeditor sa le ziceti ca nu sta acolo sau ca a decedat destinatarul.
Candva vor inceta.
Nu aveți ce sa faceți,eventual sa discutați cu poștașul pt a le returna la expeditor cu mențiunea destinatar decedat(dacă e posibil,probabil doar în cazul scrisorilor cu confirmare primire etc)
Multumesc pentru raspunsuri, primesc in jur de 4-5 scrisori pe zi. Am contactat in parte, banci etc, tot, am vorbit si cu postasul si a zis ca nu are ce face.. Toti imi cer certificat de deces ce eu nu pot obtine. Ca sa intelegeti situatia, de 3 ani incontinuu acelasi numar de scrisori. Daca plec o saptamana de acasa, am undeva la 30-40 de scrisori in cutia postala. Este mai mult decat stresant.