avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Formularul F 3000 ESTE OBLIGATORIU sa fie depus de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Formularul F 3000 ESTE OBLIGATORIU sa fie depus de catre CAR -IFN ?

Buna ziua!
Formularul F 3000 ESTE OBLIGATORIU sa fie depus de catre CAR -IFN daca nu are persoane nerezidente?Am primit notificare de la ANAF ca nu a fost depus.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Conventie civila pentru nerezident Conta2021 Conta2021 Buna ziua, Se poate incheia conventie civila pentru nerezident, executa o consultanta si nu poate emiet factura? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Nedepunerea la termen a declaratiei 600 dmlDML2005 dmlDML2005 Buna ziua, Am primit ieri de la ANAF o notificare privind nedepunerea in termen a declaratiei privind venitul asigurat la sistemul public de pensii pentru ... (vezi toată discuția)
Poprire pe somaj eugenpetrisor eugenpetrisor am o rata la un car ifn.am depus somajul din septembrie.poate solicita de la car ifn sa imi faca poprire pe somaj a ratei lunare. va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)