avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA E-TVA se va aplica și celor cu cod de TVA ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

E-TVA se va aplica și celor cu cod de TVA intracomunitar?

E-TVA se va aplica și celor cu cod de TVA intracomunitar? Ce anume voi avea de făcut?
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MirabelaX , utilizator 11:29, 29 Septembrie 2024
La acești contribuabili nu se aplică e-TVA.
Îndrăznesc să vă mai întreb ceva. Eu am acest cod special intracomunitar de TVA, dar pe hartia de la ANAF nu precizează acest lucru. (nu scrie cod intracomunitar de TVA) ci este codul ca atare, RO-ul. Știți cumva dacă e ok așa sau dacă au făcut o greșeală nemenționând? Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns!
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2024
MirabelaX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara modimpex modimpex buna ziua! am urmatoarea situatie: firma noastra produce modele/matrite pentru turnatorii. am primit o comanda de la o firma germana pentru un model, dar ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar sandu-alex sandu-alex Bună ziua, Administrez un start-up înființat în urma câștigării unei finanțări în cadrul programului România Start-Up. Sfătuit de consultanții ... (vezi toată discuția)