LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
Bună ziua! Am o procedura de executare silita pentru pensia alimentara restanta( de la data la care am depus dosarul pt pensie alimentara pana la data pronunțării deciziei judecatoresti) pe care tatăl copilului nu a dorit sa o achite. Cat durează și cum se manifesta aceasta executare silita,căci din februarie anul curent și pana astăzi 27 sept. 2024,am primit lunar niste sume derizorii( 30 lei,130 lei ) ,isumat ar fi 600 lei,asta dintr-o suma totala de 14 000 lei.
Aceste aspecte le lamuriti cu executorul judecatoresc,dacă a găsit sume în conturi,venituri salariale, a identificat bunuri mobile sau imobile etc.Noi nu putem sa ghicim stadiul dosarului de executare ,probabil sumele primite sunt firimituri care apar din când în când prin conturile debitorului.Puteti încerca și o plângere penala pt abandon de familie poate se mobilizează..
Abandon familiar
casanova30bc
Dupa divortz fosta sotie care se afla in Italia de 4 ani e obligata la plata pensiei alimentare pt minorul in varsta de 7 ani,decizia este de a plati pensia ... (vezi toată discuția)
Daca se poate...
Sfanta
In cazul in care s-a inceput executarea silita in baza unui titlu executoriu constand intr-o hotarare judecatoreasca impotriva bunurilor imobile....se poate ... (vezi toată discuția)