avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am o procedura de executare silita pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am o procedura de executare silita pentru pensia ...

Bună ziua! Am o procedura de executare silita pentru pensia alimentara restanta( de la data la care am depus dosarul pt pensie alimentara pana la data pronunțării deciziei judecatoresti) pe care tatăl copilului nu a dorit sa o achite. Cat durează și cum se manifesta aceasta executare silita,căci din februarie anul curent și pana astăzi 27 sept. 2024,am primit lunar niste sume derizorii( 30 lei,130 lei ) ,isumat ar fi 600 lei,asta dintr-o suma totala de 14 000 lei.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:38, 27 Septembrie 2024
Aceste aspecte le lamuriti cu executorul judecatoresc,dacă a găsit sume în conturi,venituri salariale, a identificat bunuri mobile sau imobile etc.Noi nu putem sa ghicim stadiul dosarului de executare ,probabil sumele primite sunt firimituri care apar din când în când prin conturile debitorului.Puteti încerca și o plângere penala pt abandon de familie poate se mobilizează..
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon familiar casanova30bc casanova30bc Dupa divortz fosta sotie care se afla in Italia de 4 ani e obligata la plata pensiei alimentare pt minorul in varsta de 7 ani,decizia este de a plati pensia ... (vezi toată discuția)
Nu am primit pensia alimentara de la tatal fetitei ... alessa91 alessa91 Buna seara. Nu am primit pensia alimentara de la tatal fetitei timp de 4 luni de zile. Si-a dat demisia si zice ca pana in ianuarie 2026 nu se angajeaza. ... (vezi toată discuția)
Daca se poate... Sfanta Sfanta In cazul in care s-a inceput executarea silita in baza unui titlu executoriu constand intr-o hotarare judecatoreasca impotriva bunurilor imobile....se poate ... (vezi toată discuția)