avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bunuri reținute, penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bunuri reținute, penal

Buna ziua, in urma cu 7 luni au fost reținute 2 telefoane mobile de către poliție in urma unui caz de violenta in familie. Inculpatului i s a dat șansa sa deblocheze telefoanele prin introducerea codului de acces in vederea verificării datelor de către organele de poliție însă unul dintre telefoane nu a putut fi deblocat din pricina uitării codului. Prin urmare un singur telefon a fost restituit iar celălalt a rămas in posesia celor care se ocupa de caz. Acum, după aceste 7 luni, telefonul care a fost restituit de către poliție a fost furat, iar proprietarul nu și poate desfășura activitatea lucrativa in absenta a cel putin unuia dintre acele telefoane. Ce este de făcut in aceasta situație pentru a putea recupera cel de al doilea telefon?
Cel mai recent răspuns: Hvtrd , utilizator 22:22, 27 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, Este de facut o cerere privind restituirea telefonului retinut. Atasati si dovada plangerii penale pe care ati formulat-o pentru a sustine cererea de restituire. Probabil ca cererea dvs de restituire nu va fi admisa.
Intrebarea legitima si pertinenta care apare este : Daca dvs ati uitat codul de deblocare, cum veti folosi telefonul? (nu stiu daca intelegeti ce va spun aici, daca nu cumva v-ati amintit codul de deblocare intre timp)

trandafir2 a scris:

Buna ziua, Este de facut o cerere privind restituirea telefonului retinut. Atasati si dovada plangerii penale pe care ati formulat-o pentru a sustine cererea de restituire. Probabil ca cererea dvs de restituire nu va fi admisa.
Intrebarea legitima si pertinenta care apare este : Daca dvs ati uitat codul de deblocare, cum veti folosi telefonul? (nu stiu daca intelegeti ce va spun aici, daca nu cumva v-ati amintit codul de deblocare intre timp)

Mi am amintit codul de deblocare, tocmai de aceea as vrea sa reintru in posesia sa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie de telefonie mobila da in judecata o persoana pt neplata andreea_tma andreea_tma Buna, As dori pareri despre articolele din codul civil de care te poti lega atunci cand o societate de telefonie mobila te da in judecata pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie Cezar67 Cezar67 Am fost angajat la o firma ca gestionar si mi s-a retinut o garantie de gestiune. In ianuarie 2010 am fost disponibilizat dar si un litigiu cu firma care pana ... (vezi toată discuția)
Important de stiut la cumpararea/vanzarea unui telefon second-hand claklaus claklaus As dori ca un jurist din acest forum sa-si exprime parerea in privinta riscurilor la care este expus un cumparator si un vanzator de telefoane second-hand fara ... (vezi toată discuția)