avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot sa aflu ce preț are o acțiune?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot sa aflu ce preț are o acțiune?

Cum pot sa aflu ce preț are o acțiune, acum, am acțiuni la o firma, și as dori sa aflu, ce preț are o acțiune
Vreau sa menționez, ca am acțiuni din ani 1990 de mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: PRIME TRANSACTION SA , Consultant in managementul afacerilor 12:23, 14 Martie 2025
Dacă firma e cotata la Bursa de calorii București, întrați pe bvb.ro
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Verificati societatea daca mai este listata la Bursa de Valori Bucuresti (www.bvb.ro). In situatia in care societatea mai este listata ne puteti contacta (editat - vedeti regulile forumului legat de reclama, puteti fi contactati prin mesaje private) pentru a va ajuta cu vanzarea respectivelor actiuni! Mult succes!
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2025
VladP, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividente si actiuni vaspa vaspa Detin un Certificat de actionar de la marea privatizare. Cum as putea afla daca sunt de luat dividente pe actiunile respective, cu precizarea ca pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Fonduri de investitii - riscuri & beneficii FloAd FloAd Buna ziua, Care ar fi cea mai buna varianta de maximizare a unor economii de 10-15 euro, in conditiile in care depozitele in euro au dobanzi complet ... (vezi toată discuția)
Certificat actionar Raulandrei199001 Raulandrei199001 Buna am si eu un certificat de actionar si as vrea sa stiu CE valoare au cati bani pot lua pe ele sunt 39 de actiuni (vezi toată discuția)