avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Pentru a-mi construi un garaj în curte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Pentru a-mi construi un garaj în curte din panouri ...

Bună ziua.
Pentru a-mi construi un garaj în curte din panouri Sandwich, ce pași trebuie să urmez?
Am nevoie de autorizație de la primărie?
29.09.2024.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:08, 30 Septembrie 2024
Mergeti si intrebati la primarie.Poate doriti fundatie sau altceva si atunci va trebuie autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie garaj pinbodo pinbodo Buna ziua, Vreau sa imi construiesc un garaj fara fundatie, din panouri sandwich, in curtea proprie. Mentionez ca in acte curtea este trecuta \\\\"curte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau sa intreb daca in curtea personala vreau sa ... Bogdann29 Bogdann29 Buna ziua, vreau sa intreb daca in curtea personala vreau sa ridic din panouri sandwich o hala de 50mp destinata pentru livrare pizza la domiciliu este nevoie ... (vezi toată discuția)
Bună. aș vrea să cumpăr un teren extravilan (faneața). am ... RolandEngi RolandEngi Bună. Aș vrea să cumpăr un teren extravilan (faneața). Am vorbit cu constructori care fac căsuțe din panouri tip \'Sandwich\', pe piloni. Întrebarea ... (vezi toată discuția)