avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reexaminare taxa judiciara de timbru .
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reexaminare taxa judiciara de timbru .

Cerere reexaminare taxa judiciara de timbru

Buna ziua,
Termenul legal pentru cererea de reexaminare a taxei de timbru, de cand incepe sa curga ? Din ziua sedintei de judecata, cand judecatorul dispune plata taxei, ori din ziua comunicarii incheierii de sedinta ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gelu222 , utilizator 08:17, 30 Septembrie 2024
Daca ati fost prezent si vi s a comunicat in sala cuantumul taxei, din ziua sedintei.

Daca nu ati fost prezent, din ziua comunicarii incheierii de sedinta.
Va multumesc !

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Daca ati fost prezent si vi s a comunicat in sala cuantumul taxei, din ziua sedintei.

Daca nu ati fost prezent, din ziua comunicarii incheierii de sedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru achitata, cerere anulata ca netimbrata RuxandraCibu RuxandraCibu Buna ziua, Am achitat taxa de timbru in contul de trezorerie fara insa a face dovada achitarii ( nu era nicaieri mentionat in comunicare ca dovada platii ... (vezi toată discuția)
Comunicare taxă de timbru judiciar, în cât timp trebuie s-o plătesc? ce se întâmplă dacă depășesc termenul? nicoara_a nicoara_a Buna ziua, Am depus o cerere pt recalcularea pensiei si am primit o comunicare din partea judecatoriei cum ca in termen de zece zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Termen cerere de reexaminare a taxa de timbru WEO WEO Care este termenul de depunere a cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru si de cand incepe el sa curga? (vezi toată discuția)