avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de locatiune cu doua firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de locatiune cu doua firme

Buna ziua, inchiriez un imobil iar potentialul chirias are doua firme. As putea face un singur contract in care sa figureze cele doua firme impartind spatiul, sau trebuiesc doua contracte separate?
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 08:37, 30 Septembrie 2024
Recomandarea mea este sa faceti 2 contracte distincte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 contracte de inchiriere pe aceeassi garsoniera eugengeorge eugengeorge Buna ziua, Doresc sa inchiriez garsoniera, propietare si am gasit 2 chiriasi, cuplu, ambii angajati la MAI. Va trebui in acest caz sa fac 2 contracte, cate ... (vezi toată discuția)
Aceeasi adresa ca punct de lucru la 2 societati adriana1972 adriana1972 am voie sa inchiriez un apartament cu 3 camere la 2 firme ce vor sa deschida punctele de lucru acolo, administratia financiara spune ca da dar registrul ... (vezi toată discuția)
Spatiu de inchiriat Eugen1007 Eugen1007 Buna ziua, doresc sa deschid un punt de lucru pentru firma pe care o detin, spatiul are doua camere dar o singura intrare, una dintre camere o voi folosii eu ... (vezi toată discuția)