avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Soțul meu este în arest preventiv ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Soțul meu este în arest preventiv 30zile.. acuzat ...

Bună ziua. Soțul meu este în arest preventiv 30zile.. acuzat de furt calificat pe timp de noapte și deghizat .. în 2 locuri și avea acasă la percheziție un pistol care nu a fost folosit. El a recunoscut tot și era și in control judiciar. Ce șanse are sau cat este pedeapsa ?
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 08:33, 2 Octombrie 2024
In primul rand, ar trebui sa angajati real un avocat cu care sa se sfatuiasca si asiste pe tot parcursul procesului, nu doar prin simple raspunsuri aici in forum, pentru ca acestea nu vor fi suficiente. Este un dosar complex.

In functie de incadrarea juridica stabilita, ar trebui sa fie intre 1-5 ani inchisoare sau intre 2-7 ani.
Contează multe lucruri.
Trebuie studiat dosarul penal de avocat pentru calcule și văzut tot ce tine de încadrarea juridică a faptelor.
Asa se procedează.

București 2024
Buna ziua sotul meu este in arest preventiv in germania are 3 luni de cand e arestat si nu stiu ce e cu el si ce va ura daca o sa aibe vrun proces sau ceva
Daca sotul dumneavooastra este deja arestat preventiv, cu certitudine exista un dosar penal si mai cu seama va exista si un proces in fata instantelor germane daca spuneti ca fapta a fost savarsita acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face plangere penala unui judecator? Fatalau Fatalau Am si eu o intrebare. Un procuror diicot se prezinta in fata unui judecator, si in baza unui rechizitoriu, judecatorul avizeaza perchezitia si arestarea unei ... (vezi toată discuția)
Mandat european de arestare DariusDaria DariusDaria Buna seara!Va rog lămuriți-mă si pe mine cu cateva probleme!Sotul meu este arestat din data de 13.05 pt un mandat european din Germania (Munchen)pt furt ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri ContSters251445 ContSters251445 Buna, prietenul meu este arestat predentiv pentru 29 de zile , a avut un recurs care a fost respins , si tinand cont ca are dreptul la 3 recursuri , avocatul ... (vezi toată discuția)