Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Bună ziua. Soțul meu este în arest preventiv 30zile.. acuzat de furt calificat pe timp de noapte și deghizat .. în 2 locuri și avea acasă la percheziție un pistol care nu a fost folosit. El a recunoscut tot și era și in control judiciar. Ce șanse are sau cat este pedeapsa ?
In primul rand, ar trebui sa angajati real un avocat cu care sa se sfatuiasca si asiste pe tot parcursul procesului, nu doar prin simple raspunsuri aici in forum, pentru ca acestea nu vor fi suficiente. Este un dosar complex.
In functie de incadrarea juridica stabilita, ar trebui sa fie intre 1-5 ani inchisoare sau intre 2-7 ani.
Contează multe lucruri.
Trebuie studiat dosarul penal de avocat pentru calcule și văzut tot ce tine de încadrarea juridică a faptelor.
Asa se procedează.
Buna ziua sotul meu este in arest preventiv in germania are 3 luni de cand e arestat si nu stiu ce e cu el si ce va ura daca o sa aibe vrun proces sau ceva
Daca sotul dumneavooastra este deja arestat preventiv, cu certitudine exista un dosar penal si mai cu seama va exista si un proces in fata instantelor germane daca spuneti ca fapta a fost savarsita acolo.