avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru pentru meditații la engleză
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru pentru meditații la engleză

Bună ziua! Am un SRL deschis pentru a oferi meditații la engleză. Am si un centru educațional înregistrat ca punct de lucru. Vreau sa ofer meditații la încă un centru educațional, din altă localitate. O să tai chitanțe părinților si plătesc o taxa/chirie celor de la centru. Trebuie sa înregistrez si centrul lor ca punct de lucru pentru societatea mea? Sau sa scrie undeva in acte ca am sediu ambulant? Am trecut si online in acte, nu stiu daca ajuta cu ceva informatia asta...
Codul caen este 8552 Învățământ in domeniul cultural (limbi străine, muzica, teatru, dans, arte plastice, etc.)
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2024
Mămăliga/polenta, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:59, 4 Octombrie 2024
Dacă se desfășoară cu prezența clienților și lectorului, desigur. Orice activitate comercială trebuie declarată

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii ore private de muzica Paxman Paxman Buna ziua!Ce autorizatii sunt necesare pentru o activitate meditatii muzica(la domiciliul meu cat si la domiciliul studentului)?Ce alte detalii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat - pfa cursuri autorizate 15brk 15brk Buna ziua, Am o mare nelamurire cu privire la casa de marcat. Sunt un PFA avand urmatoarele CAEN-uri 8552 si 8559. 8552 - Invatamant in domeniul cultural ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de modeling DanielaBlaj DanielaBlaj Buna ziua. Pentru a infiinta o agentie de modeling ce coduri CAEN trebuie activate si care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite? (vezi toată discuția)