Am o mare nelamurire cu privire la casa de marcat. Sunt un PFA avand urmatoarele CAEN-uri 8552 si 8559.
8552 - Invatamant in domeniul cultural limbi straine, muzica, teatru, dans, arte plastice, si alte arte
8559 - Alte forme de invatamant
In principiu este vorba de anumite cursuri autorizate de limbi straine.
Bun, ca sa trec la subiect, mi s-a spus ca am nevoie de casa de marcat, apoi mi s-a spus ca sunt nevoie de doua case de marcat (una ambulanta si una fixa la sediu). Dar nimic nu e concret pentru ca totul e in aer. La unitatile abilitate mi s-a spus ca este un caz special si ca ce decid sa fac este pe propria raspundere. Si daca nici macar de acolo nu primesc un raspuns concret, e clar…
Totusi vreau sa intreb si aici poate cineva s-a confruntat sau are mai multa cunostiinta.
Sunt necesare doua case de marcat? Este necesara macar casa de marcat?
Am citit ca sunt anumite cazuri in care casa de marcat nu este necesara si din lista respectiva am dat peste “activitatile pentru care incasarile se realizeaza pe baza de bonuri fixe”. De exemplu, eu ofer un curs la un anumit pret, pret care este fix pana la urma si nu fluctueaza. Ar fi o posibilitate pentru mine?
Din ceea ce scrieti deduc ca aveti activitate atat la sediu, cat si cu raracter ambulant. Asa este?
Pana imi raspundeti, va asigur ca oricum aveti nevoie de casa de marcat fiscala, dar tind sa cred ca nu de doua.
Bonurile cu valoare fixa ar fi o metoda de scapare, cu toate ca la un control vi se pot pune intrebari neplacute. Ca sa nu fie asa, va recomand sa formulati o adresa catre fisc in care sa solicitati sa vi se spuna daca utilizarea bonurilor cu valoare fixa ar insemna exceptia de care va puteti folosi. Este important sa se solicite punctul de vedere al fiscului IN SCRIS, deoarece la biroul de asistenta al contribuabilului nu cred ca veti primi raspunsul asteptat, si nici acela in scris.
Ar fi sediul + doua puncte de lucru. Ideea e ca incasarea de bani s-ar face strict la sediu si nu in punctele de lucru (acestea ar fi folosite strict pentru desfasurarea orelor de curs).
Cand am fost sa fac actele pentru PFA si toate cele necesare, le-am pus problema asta (plata se face strict la sediu si nu in punctele de lucru), dar ei m-au intrebat cum demonstrez eu asta si asa a aparut problema casei de marcat ambulante. In fine, cam asa sta treaba...
Daca doar la sediu incasati contravaloarea serviciilor, este suficient un singur aparat. Apoi, ceea ce vi s-a spus (cum demonstrati ca ...) este ceva cu totul deplasat, deoarece cei care va verifica ar trebui sa demonstreze ca nu este asa cum spuneti.
Dar, ca sa nu fie loc de interpretari, v-as sfatui sa elaborati un regulament de organizare si desfasurare a cursurilor in care stipulati si acest aspect.
Pfa casa de marcat
CristinaLi
Buna ziua,
Sunt PFA din ianuarie 2013 am ca activitate principala CAEN 7430 - activitati de traducere, dar, printre altele, am si urmatoarele CAENuri: 8552, ... (vezi toată discuția)