avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anonimizare informatii Administrator firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anonimizare informatii Administrator firma

Salutare! Sunt administrator (fondator, unic actionar ) al unui SRL si doresc ca numele meu sa nu mai fie corelat de societatea in sine ca rezultat al oricaror cautari online.
1- daca as inchide firma, pot cere ca datele mele sa fie anonimizate in sistemele informatice? sau se intampla asta automat?
2- daca as transfera firma catre altcineva, se pot face aceleasi lucruri de la punctul 1?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:40, 3 Octombrie 2024
1. dvs puteti cere, insa nu se va intampla. aceste informatii sunt publice, asa cum e si firma, radiata sau nu.
2. in acest caz, va aparea noua persoana; insa ONRC furnizeaza contra cost (si nu e scump, fiindca e o cautare in baza de date) istoricul firmei. cat despre celelalte website-uri, fiecare are propria politica de actualizare si isi alege ce anume sa actualizeze si ce nu. nu in ultimul rand, MO pastreaza in arhiva TOT.
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer firma dintr-un judet in altul danielacristea49 danielacristea49 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt documentele care trebuie depuse (si unde) in cazul transferurului unei firme dintr-un judet in altul. Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Identificare persoana care transmite e-mail-uri jacquelline jacquelline Buna ziua! Am 2 intrebari: 1. Am vazut ca pentru ati face cont pe yahoo ti se solicita un nr. de telefon. Acel nr. este public, are oricine acces la ... (vezi toată discuția)
Cesiune si cerere insolventa ContSters69460 ContSters69460 buna seara, speta: un asociat unic, presat de diversi creditori, si cu o cerere de insolventa introdusa de un creditor, gaseste pe cineva caruia ii ... (vezi toată discuția)