avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bunicul a participat la război în perioada ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bunicul a participat la război în perioada 22.06.1941 pana ...

Bunicul a participat la război în perioada 22.06.1941 pana în 20.05.1944 iar mama este născută în 08.07.1941 ,are dreptul la indemnizație?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:58, 4 Octombrie 2024
Bunicul e mort'? Si daca da, cat a trait a avut calitatea de veteran de razboi'?
Daca bunicul a beneficiat de indemnizatie de veteran de razboi, doar sotia lui daca mai traieste poate primi indemnizatie de veteran.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, bunicul meu s-a nascut in data de 08.12.1914 si a ... gabrielion_69 gabrielion_69 Buna ziua, Bunicul meu s-a nascut in data de 08.12.1914 si a decedat in data de 22.07.1986, a fost inrolat si a participat la al doilea razboi mondial ... (vezi toată discuția)
Copiii veteranilor de razboi - indemnizație de urmasi casutza casutza Bună ziua, Copiii veteranilor de război care au luptat în cel de-al doilea război mondial beneficiaza de vreo indemnizație, in calitate de urmasi. ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas de veteran marinica71 marinica71 bunicul meu a participat la cel de al doilea razboi mondial decedand in 1985.unde ma pot adresa ca bunica mea sa beneficieze de pensie de urmas de veteran?stima (vezi toată discuția)