avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Dacă am depus o contestație împotriva ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Dacă am depus o contestație împotriva unui PV ...

Bună ziua.
Dacă am depus o contestație împotriva unui PV pentru suspendarea permisului, în urma pierderii acesteia, v-a trebui să plătesc cheltuielile de judecată?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: anamariaalb97 , utilizator 15:44, 3 Octombrie 2024
Nu va trebui sa platiti cheltuieli de judecata, ci sa predati permisul, pe care probabil l-ati luat inapoi, prin depunerea plingerii, conform art. 118 din OUG 195/2002.
[ link extern ]

latka a scris:

Nu va trebui sa platiti cheltuieli de judecata, ci sa predati permisul, pe care probabil l-ati luat inapoi, prin depunerea plingerii, conform art. 118 din OUG 195/2002.
[ link extern ]

Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua dacă am avut permisul reținut și am făcut contestație ... Patysofy Patysofy Buna ziua dacă am avut permisul reținut și am făcut contestație iar pe 6 Aprilie am termen la judecătorie e posibil sa îmi retina permisul și in cât ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am avut permisul suspendat pe 30 de zile din cauza ... Elf90 Elf90 Buna ziua Am avut permisul suspendat pe 30 de zile din cauza ca nu am acordat prioritate. Am depus contestația am recuperat permisul. In caz ca o sa pierd ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am contestat un pv de contraventie suspendare permis ... George0023 George0023 Buna seara. Am contestat un pv de contraventie suspendare permis conducere 30 zile,am scos certif. de grefa, mi am luat permisul inapoi, dar am pierdut in ... (vezi toată discuția)