avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am parcat regulamentar in fata unei case cu gard, care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am parcat regulamentar in fata unei case cu gard, care nu are ...

Am parcat regulamentar in fata unei case cu gard, care nu are nici un semn ca ar fi o poarta de acces. Mi-a fost ridicata masina. Pot sa actionez in instanta politia locala?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:58, 7 Octombrie 2024
daca tot ati atasat fotografii, ar fi fost util sa precizati si care e masina dvs. politia stationeaza unde vrea, e in exercitiul functiunii
Duba albastra
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poate gresesc, dar mi se pare ca blocati nu una, ci doua porti de acces auto. ca nu scrie pe ele, e treaba proprietarilor. sunteti sigur ca n-a telefonat nici unul din ei la politia locala? in sfarsit, succes cu contestatia
ba da a telefonat, iar cealalta vecina azzic ca nu incurc pe nimeni. Deci o poarta de acces nu trebui sa fie marcata? Pe restul portilor scrie acces auto interzis..
nu exista indicator rutier care sa se puna pe poarta de acces auto. proprietarii pun tot felul de anunturi pentru a atrage atentia, ce-i drept, dar nu e obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cale de acces auto nesemnalizata Robka Robka Buna ziua. De curand am blocat o cale de acces auto (intrarea intr-o curte), intocmindu-mi-se un proces verbal contraventional pentru asta. De mentionat faptul ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)