avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Am de recuperat o datorie de la fostul meu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Am de recuperat o datorie de la fostul meu prieten ...

Bună ziua. Am de recuperat o datorie de la fostul meu prieten și încă una de la părinții acestuia(total aprox 8000 lei). Ne-am despărțit acum doi ani de zile și de atunci îi tot contactez pe părinți să îmi pot recupera datoria măcar de la ei. Nu am reușit nici până acum fiindcă aceștia mă tot amână… Ca dovezi nu am decât conversațiile de pe Whastapp în care eu cer restituirea datoriei iar ei găsesc scuze/amana/spun ca “rezolvăm”. As vrea sa stiu daca am șanse sa recuperez datoria dpdv legal. Multumesc anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa va adresati instantei, ii chemati în judecata pe datornici. Trebuie sa aveti probe în privința datoriei, de unde rezulta suma datorată
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mesajele sunt bune, vorbiti cu un avocat. Timpul curge impotriva dv., aveti grija.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua vă rog să mă ajutați cu un răspuns în legătură ... ramona24s ramona24s Bună ziua Vă rog să mă ajutați cu un răspuns în legătură cu următoarea situație. In urma cu câteva luni, soțul meu i-a dat unui prieten aflat ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare Lixandra Ionut mihai Lixandra Ionut mihai in anul 2003 tatal meu a facut un abonamet telefonic orange unui prieten tatal meu a decedat in anul 2004 la inceputul anului dupa decesul lui persoana care ... (vezi toată discuția)
Conversatiile pe mess sunt considerate probe? ContSters297737 ContSters297737 eu l-am rugat pe fostul prieten sa vina sa ma ia din italia pt ca nu aveam bani sa plec de acolo.i-am cerut pe messenger sa faca el rost si sa vina.si-a ... (vezi toată discuția)