avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara. Va rog sa imi explicati de ce la trecerea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara. Va rog sa imi explicati de ce la trecerea de la pensia ...

Buna seara. Va rog sa imi explicati de ce la trecerea de la pensia de invaliditate la cea de limita de varsta au fost scazute puncte de la 25.52 la 22.42. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: miss dulcine , utilizator 13:02, 8 Octombrie 2024
Pensia trebuia să fie calculată pe legea 263/2010 și recalculată pe legea 360/2023.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost pensionata pentru pierderea capacitatii de munca gradul ... Gramamaria Gramamaria Am fost pensionata pentru pierderea capacitatii de munca gradul 2 in perioada 1992-2004 . In decizia de recalculare a pensiei de limita de varsta, aceasta ... (vezi toată discuția)
Bună seara! dacă am lucrat in paralel cu pensia de invaliditate ... MN7691 MN7691 Bună seara! Dacă am lucrat in paralel cu pensia de invaliditate gr3 timp de 13ani (4ore/zi) perioadă in care am contribuit cu toate taxele catre stat,se ... (vezi toată discuția)
Clarificare mod de indexare a pensiei 5752187 5752187 Va rugam clarificari in urmatoarea speta: Varianta 1.Pensionare anticipata partiala conform legii 263/2010 Avem un angajat care are o decizie de ... (vezi toată discuția)