avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca am un gard facut de 50 ani si nu are autorizatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca am un gard facut de 50 ani si nu are autorizatie caci atunci ...

Daca am un gard facut de 50 ani si nu are autorizatie caci atunci nu se faceau...acum este necesar sa fac autorizatie sau nu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:52, 7 Octombrie 2024
pt ca sa faceti, pt gardul facut acu 50 de ani ?
daca faceti altul, da, va trebuie, la primarie intrebati
Pt gardul existent care este facut de 50 ani, trebuie sa fac demersuri pt al trece in legalitate?
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire gard intre proprietati MITULINA MITULINA Mi s-a spus de la primarie ca pot inalta un gard (din plase sarma sustinute de tevi) existent intre proprietati, numai cu autorizatie. Ca sa fac autorizatie ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de autorizatie de construire pt a-mi instala o bariera pe terenul meu? bika bika Detin un teren la strada, intre doua proprietati. Vecinii trec abuziv prin terenul meu, i-si parcheaza masinile si chiar mi-au distrus gardul pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor intre proprietati 040779 040779 Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura ... (vezi toată discuția)