avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... autorizare bnr ptr. car
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

autorizare bnr ptr. car

buna ziua!ma poate ajuta cineva cu o informatie referitoare la autorizarea c.a.r. de catre bnr, care sunt pasii de urmat si ce documente trebuie sa contina dosarul. multumesc anticipat! sau o lege in care as putea gasi informatii mi-ar fi de ajutor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 9 Februarie 2010
Normă BNR nr. 4 din 20.apr.2006, publicata in Monitorul Oficial, Partea I , nr.381 3.mai.2006, privind procedura de notificare şi înscrierea în registre a instituţiilor financiare nebancare, pe care o puteti gasi aici
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumuturi legale! matican matican Vreau sa imi fac o firma gen Provident cu imprumuturi legale! Sumele imprumutate sa fie intre 300 euro si 1500 euro ! Pot sa fac o astfel de firma ? E un fel ... (vezi toată discuția)
Amanet, schimb valutar mirceamic mirceamic Stie cineva ce acte si conditii trebuie indeplinite pentru infiintarea unui amanet si a unei case de schimb valutar? (vezi toată discuția)
Infintare si autorizatii speciale- casa de amanet ContSters69724 ContSters69724 Am nevoie de niste claritati in legatura cu infintarea unui amanet. Stiu procedura de la Registrul Comertului, dar as avea nevoie de lamuriri privind pasii ... (vezi toată discuția)