avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... BUNA SEARA! VA ROG SA-MI COMUNICATIDACA O CONTESTATIE ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

BUNA SEARA! VA ROG SA-MI COMUNICATIDACA O CONTESTATIE DEPUSA ...

BUNA SEARA!
VA ROG SA-MI COMUNICATIDACA O CONTESTATIE DEPUSA LA TRIBUNAL IMPOTRIVA UNEI CASEI DE PENSII CU ACTE ANEXATE LA DOSAR IN XEROCOPII CARE SUNT SEMNATE DE RECLAMANT DAR NU ARE SI INSCRISUL"CONFORM CU ORIGINALUL" SI IN URMA APLICARII ART.200 CPC,INSTANTA POATE SA ANULEZE CONTESTATIA?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:59, 8 Octombrie 2024
Dacă instanta a solicitat în mod expres și nu v- ați conformat e posibil sa o anuleze.zTotusi o cerere de reexaminare probabil ar avea șanse...
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de reexaminare impotriva încheierii prin care s-a dispus anularea cererii de chemare în judecata Varadero Varadero Buna ziua, Poate puteti sa ma ajutati putin cu o idee. Am depus o contestatie a unui proces verbal de suspendare a permisului, La aproximativ 12 luni am ... (vezi toată discuția)
Pot reincepe un nou proces? shcgusa shcgusa Pot reincepe un nou proces impotriva unei institutii odata ce primul a fost anulat pe motiv ca nu as fi semnat niste copii pentru a fi in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)