avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,as dori sa actionez in judecata o firma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,as dori sa actionez in judecata o firma pentru ...

Buna ziua,as dori sa actionez in judecata o firma,pentru cateva aspecte care au adus pagube materiale si morale societatii comerciale pe care o reprezint. Daca se poate,va rog,un numar de telefon sau alt contact al unei persoane care se ocupa de litigii intre societati comerciale. As dori sa precizez toate aspectele referitoare la acest fapt. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2024
VladP, administrator
Cel mai recent răspuns: Mioara Clondir , utilizator 12:34, 8 Octombrie 2024
Bună ziua, mă puteți contacta.
Buna ziua,multumesc tare mult. Va rog sa-mi spuneti pana la ce ora va pot deranja,deoarece acum nu ma aflu intr-un mediu in care va pot oferi detaliile necesare. Zi frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm si psi airam_2108 airam_2108 Buna ziua' Reprezint o societate comerciala din Brasov si doresc sa gasesc o societate sau un pfa care sa ma ajute cu protectia muncii si psi , tot ce implica ... (vezi toată discuția)
Inselatorie olx.. Saur0n1233 Saur0n1233 Buna ziua. De curand am cumparat 2 boxe smart de pe OLX. Toate bune si frumoase, am vorbit cu respectiva persoana, i-am dat toate datele si acesta a pus ... (vezi toată discuția)
Inscris la biroul de credit, inexistent in alta baza de date. BogdanBunea BogdanBunea Buna ziua, Am si eu o problema si sper din tot sufletul sa ma puteti indruma. Acum cca 5 ani de zile, am facut un credit de consum prin magazinul DOMO, ... (vezi toată discuția)