avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare croitoreasa ca tehnician cu diploma de bac
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare croitoreasa ca tehnician cu diploma de bac

Buna ziua!

Doresc sa angajez o persoana croitoreasa care nu are studii de croitor dar are diploma de bac. Pot sa o angajez ca tehnician, de ex COD COR 311917?
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2024
Bogo4us, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogo4us , utilizator 16:30, 8 Octombrie 2024
Puteti sa o angajati .
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)
Studii necesare declarare reges online danielaradulescu danielaradulescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva clarificari cu privire la nivelul de studii necesar declararii in noul Reges: 1. In Clasificare Ocupatiilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu o situatie, am un viitor ... oana.velicu oana.velicu Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o situatie, am un viitor angajat si nu stiu pe ce functie COR sa-l incadrez, o sa fie in departamentul IT, suport ... (vezi toată discuția)