avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o intrebare Am cumparat o bicicletă second hand ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o intrebare Am cumparat o bicicletă second hand dintr un ...

Am o intrebare
Am cumparat o bicicletă second hand dintr un târg, a costat 400 lei, cand am ajuns acasa si am mers cu ea, deja s a deplasat roata de pe butuc. Am vorbit cu domnul de la care am luat bicicleta si a spus ca trebuia sa merg cu ea mai mult cand am cumparat o. Poate cineva sa mi spuna ce pot face in acest caz, sa merg la poliție, sa l dau in judecata??
Mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:17, 9 Octombrie 2024
Puteti sa il dati in judecata. Este un litigiu pur civil. Trebuia sa faceti o proba inainte sa cumparati bicicleta, sau daca nu va pricepeati trebuia sa luati pe cineva cu dvs. Acum, singura solutie este judecata. Insa, puneti in balanta costurile si timpul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărător de bună credință al unui laptop furat: odată ce soțul a dat declarația și a spus cum s-a întâmplat, se poate întâmpla ceva rău? MIM2 MIM2 Bună seara! Soțul meu a cumpărat de la o persoana un laptop fără încărcător. L-a întrebat pe individ dacă este furat, iar acesta a spus ca îl are de ... (vezi toată discuția)
Bunuri confiscate si amenda legea 12/1990 art 2 pct 1 lit e Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna ziua. Ca majoritatea de pe acest site am si eu o problema: In data de 19-06-2013 mi sau confiscat din targul saptamanal (C de AG) 11 biciclete ... (vezi toată discuția)
Trebuie contract? Alinandrei10 Alinandrei10 Buna ziua. Sunt un elev(liceean) si doresc sa-mi cumpar o bicicleta second-hand. Acum doua zile am gasit una la 600 de lei, am banii strnsi, sunt gata sa o ... (vezi toată discuția)