avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Completul de judecata a solicitat, in urma unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Completul de judecata a solicitat, in urma unei rezolutii administrative, ...

Completul de judecata a solicitat, in urma unei rezolutii administrative,
sa fie atasat un dosar X la dosarul de fond.
Dosarul X nu a fost inca atasat, de 3 saptamani, el aflandu-se la un dosar
in stare de suspendare.
Ce trebuie sa fac eu , ca parte, ca sa realizez atasarea dosarului x ?
Pe cine sa contactez sa efectueze operatiunea?
Cel mai recent răspuns: gbar , utilizator 13:40, 9 Octombrie 2024
Daca dosarul este pe rolul instantei, dvs ca parte nu aveti ce sa faceti, decat sa solicitati instantei atasarea sau revenire cu adresa. Nu va grabiti pentru ca pana la urma dosarul va fi atasat. Trei saptamani nu inseamna mare lucru.
Vorbiți cu avocatul.
Doar avocatii sunt luați în seama căci știu cum sa procedeze și au atuuri de partea lor.
Din păcate, nu ar trebui sa fie asa...

București 2024
Va multumesc mult.
Cauza la care se afla dosarul este suspendata (banuiesc ca completul nu se mai intereseaza deloc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completul de judecata a solicitat, in urma unei rezolutii administrative, ... gbar gbar Completul de judecata a solicitat, in urma unei rezolutii administrative, sa fie atasat un dosar X la dosarul de fond. Dosarul X nu a fost inca atasat, de 3 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua va rog sa ma ajutati cu o explicație firma unde am ... nicoleta_elena nicoleta_elena Bună ziua Va rog sa ma ajutati cu o explicație Firma unde am lucrat a emis 2 decizii concediere la interval de 2 săptămâni Le_am contestat pe amandoua ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii unei sentinte adi_2010 adi_2010 Sunt la a 4-a amanare a pronuntarii unei sentinte. Este un caz des intalnit si care ar fi cauzele? (vezi toată discuția)