avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Completul de judecata a solicitat, in urma unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Completul de judecata a solicitat, in urma unei rezolutii administrative, ...

Completul de judecata a solicitat, in urma unei rezolutii administrative,
sa fie atasat un dosar X la dosarul de fond.
Dosarul X nu a fost inca atasat, de 3 saptamani, el aflandu-se la un dosar
in stare de suspendare.
Ce trebuie sa fac eu , ca parte, ca sa realizez atasarea dosarului x ?
Pe cine sa contactez sa efectueze operatiunea?
Cel mai recent răspuns: gbar , utilizator 21:02, 13 Octombrie 2024
Buna ziua, dumneavoastra vorbiti de o conexare a dosarelor? Practic de o reunire a doua cauze?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
Alina-Andreea Plugaru, Avocat
Nu. Am declarat revizuire la tribunal,
Iar dosarul de fond e la curtea de apel.

Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua, dumneavoastra vorbiti de o conexare a dosarelor? Practic de o reunire a doua cauze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completul de judecata a solicitat, in urma unei rezolutii administrative, ... gbar gbar Completul de judecata a solicitat, in urma unei rezolutii administrative, sa fie atasat un dosar X la dosarul de fond. Dosarul X nu a fost ... (vezi toată discuția)
Actiune în revendicare drept comun/ legea 10/2001 Oana  Tudor Oana Tudor Buna! Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu o speta de altfel foarte interesanta: Pe scurt: 1. Pe 15.03.2000 la Judecatoria H. este inregistrată o ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare si revizuire gogu2 gogu2 Va rog daca poate cineva sa imi raspunda. e noaptea mintii... am facut revizuire la fond si contestatie in anulare la recurs. si stupoare... ambele au termen ... (vezi toată discuția)