avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua ! Vă rog să mă ajutați să înțeleg ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua ! Vă rog să mă ajutați să înțeleg ce vrea să-mi ...

Bună ziua ! Vă rog să mă ajutați să înțeleg ce vrea să-mi ceară instanță la o cerere de reexaminare dosar litigii de muncă , care inițial a fost anulată și acum suspendată . ,,CU MENȚIUNEA DE A MOTIVA CEREREA DE REEXAMINARE , CONFORM ART. 200 AL. 5 CPC . Mă reprezint fără avocat nelucrând de 3 luni nu am posibilitatea acestuia , fiindcă mi s-a desfăcut C.M. , consider eu abuziv și ilegal . Vă mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie motivata cererea, ati facut o cerere fara a arata motivele sau ele nu sunt clare.
Inteleg ca nu aveti bani de avocat, insa e posibil sa nu ajungeti sa va judecati, unele lucruri nu se pot indrepta ulterior si puteti pierde definitiv drepturi. Macar sa aveti o analiza, ar trebui sa se vada si cererea de chemare in judecata initiala, motivul anularii...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de reexaminare! celentana celentana Buna! Sunt o mama a unui copil de 9 luni, casatorita de anul trecut cu sotul meu. Datorita unor probleme mai grave ce s-au ivit in scurta noastra ... (vezi toată discuția)
Mi s-a pus în vedere sã motivez în drept cererea, sub sancþiunea anulãrii ei Silviuvox Silviuvox Subiect: Contestatie la amenda ITM Buna ziua , am facut o contestatie la amenda ITM, si am primit o comunicare adresa de la judecatorie , unde scrie: in ... (vezi toată discuția)
Verificarea cererii si regularizarea - durata maxima ContSters277797 ContSters277797 La primirea cererii de chemare in judecata (partaj), judecatorul verifica daca aceasta indeplineste cerintele impuse de lege, urmand ca in situatia cand ... (vezi toată discuția)