avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot afla la ce banca am capitalul social? ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot afla la ce banca am capitalul social? Contabila mi-a ...

Cum pot afla la ce banca am capitalul social? Contabila mi-a deschis contul o dată cu deschiderea firmei iar acum, după 5 ani, mi-a spus că nu mai știe la ce bancă a deschis acel cont!
Cel mai recent răspuns: MariaCiobanu , utilizator 08:02, 11 Octombrie 2024
Unde are firma contul curent, de regulă
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2024
adriandimitriu, utilizator
Contul curent nu a fost utilizat timp de 3 ani, deoarece nu a existat activitate pe firmă iar când am început activitatea propriu-zisă și am avut nevoie, contabila a spus doar "Am uitat la ce bancă am deschis contul." Ulterior mi-a spus să merg la o bancă oarecare și să deschid un alt cont pe firmă, ceea ce am și făcut pentru că aveam nevoie urgent dar tot vreau să rezolv cu contul inițial.

adriandimitriu a scris:

Unde are firma contul curent, de regulă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contul bancar este necesar pentru firma nou infiintata? MrFB MrFB Am deschis o firma pe data de 2 octombrie insa nu am deschis inca acel cont bancar pentru ca pur si simplu nu am incasari,facturi momentan. Acel cont il pot ... (vezi toată discuția)
O societate, doua conturi bancare? Paula Tudor Paula Tudor Buna ziua! In situatia in care o persoana isi deschide o societate, exista posibilitatea de a-si deschide, totodata, si doua conturi bancare (unul pentru a ... (vezi toată discuția)
Retragere capital social de la banca kaseme kaseme buna ziua, sper sa fi nimerit forumul, avand in vedere ca intrebarea mea are legatura cu o banca. am rugamintea sa-mi spuneti in ce conditii poate fi ... (vezi toată discuția)