avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună, soțul meu cetățean german rezident permanent ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună, soțul meu cetățean german rezident permanent in România, ...

Bună, soțul meu cetățean german rezident permanent in România, pensionar ,asigurăre de sănătate in , germania. Are gradul de handicap grad 4 de la comisia din Germania (echivalentul grad 2 in România).Este posibila recunoașterea gradului de handicap in România fiind cetățean european? Ce cale de urmat există în cazul unui răspuns afirmativ.Va mulțumesc anticipat pt răspuns

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean eu cu cetatean non-eu si cartea de rezidenta Joana77 Joana77 Buna Ziua, Ma numesc Ioana si sunt cetatean roman si viitorul meu sot este cetatean indian.La anul in luna Ianuarie,ne vom casatori civil in India la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru obtinerea rezidentei de catre un cetatean israelian nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua! Am si eu o intrebare: este vorba de un cetatean israelian, care are o viza D/AS si in curand ii va expira. Am facut procedurile pt obtinerea ... (vezi toată discuția)
Mărire de grad de invaliditate pt o persoana romană cu domiciliul in strainatate Ika3 Ika3 Ma numesc Olimpia Badescu ,am venit cu Mama in Germania in 2011.Din 1993 este pensionara ,pensia de Bătrânețe o are de prin 2000 și de prin 2008 are gradul ... (vezi toată discuția)