avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Instiintare de plata suprataxa vigneta Ungaria!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Instiintare de plata suprataxa vigneta Ungaria!

Buna seara! La fel ca multe alte persoane de aici, eu ma confrunt cu aceeasi situatie, as spune eu, poate chiar mai complicata. Astazi am primit o instiintare de plata suprataxa de la aceeasi firma din Oradea pentru Inkasso, in care mi se aduce la cunostinta ca in 31.08.2024 la 21:08 am fost surprins pe autostrada M43 fara vigneta, cand eu eram in tara si masina din fotografia prezentata in instiintare, se afla in garaj. Am sunat la firma si am explicat situatia, dar mi s-a spus ca trebuie sa dovedesc acest lucru. Problema mea este ca nu gasesc nici-o forma prin care sa dovedesc ca la data mentionata in instiintare, atat eu cat si masina mea, ne aflam in Romania. Un ajutor in acest sens, m-ar ajuta foarte mult. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor! vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii ... Alexandru CA Alexandru CA Buna ziua tuturor! Vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii e-vignietei din Ungaria. Zilele trecute, am primit o notificare de plata de la UAI ... (vezi toată discuția)
Amenda vigneta ungaria, austria, romania. buna ziua, am o speta ... Catalin T Catalin T Amenda Vigneta Ungaria, Austria, Romania. Buna ziua, Am o speta putin mai diferita si nu stiu cum sa o gestionez: In noimebrie 2024 am condus o masina ... (vezi toată discuția)