avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Situația administratorului societății la vânzarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Situația administratorului societății la vânzarea ei?

Bună ziua! Dacă sunt administratorul unei societății dar nu sunt și asociat, acesta poate vinde societatea direct către altă persoană și administratorul pierde automat funcția ?
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:06, 11 Octombrie 2024
Administratorul nu-si pierde automat funcția ci rămâne la decizia asociatului care cumpără firma daca-l păstrează sau îl schimba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa vand firma cu datorii de 1 miliard si marfa in stoc de 3 miliarde.pot avea probleme? dimavirgil dimavirgil Vreau sa vand firma cu datorii de 1 miliard si marfa in stoc de 3 miliarde.Pot avea probleme? Ce acte trebuie sa intocmesc cu potentialul cumparator? Eu am ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara cu mijloace fixe tiana_30 tiana_30 Buna ziua , va rog daca puteti sa ma ajutati intr-o mare dilema, deja de 2 ani ma chinui sa lichidezi firma la care sunt administrator, firma are 2 ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto firma UTILIZATOR959 UTILIZATOR959 am incetat activitatea firmei (comert) si am cumparat doua masini din firma unde sunt administrator si asociat. firma este activa si nu are datorii la buget ... (vezi toată discuția)