Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

leonardy44 
	    	Utilizator

leonardy44 
	    	Utilizator	    

Două schimbări importante privind adeverințele de venit eliberate de ANAF la cererea persoanelor fizice se aplică din 4 septembrie
www.avocatnet.ro/articol_669...
Cum se poate cere la ANAF, de către o persoană fizică, adeverința de venituri sau adeverința că aceasta n-are venituri
www.avocatnet.ro/articol_678...
~ final discuție ~
 alina_25	                   

Cum se  mai  obtine   actualmente  o adeverinta de venit de la  administratia  fiscala  (ANAF)? Deoarece  am auzit ca sau produs tot felul de schimbari  ... (vezi toată discuția)
	                    alina_25	                   

Cum se  mai  obtine   actualmente  o adeverinta de venit de la  administratia  fiscala  (ANAF)? Deoarece  am auzit ca sau produs tot felul de schimbari  ... (vezi toată discuția)

precious007	                   

Buna ziua, 
Am gasit acest articol pe site \"Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. Cum trebuie sa procedezi? M-am inregistrat pe site-ul ANAF am ... (vezi toată discuția)
	                    precious007	                   

Buna ziua, 
Am gasit acest articol pe site \"Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. Cum trebuie sa procedezi? M-am inregistrat pe site-ul ANAF am ... (vezi toată discuția)

vaalmy2	                   

Buna seara .
 Astazi am avut o surpriza neplacuta , mergand la o banca pt un credit , am avut uimirea ca in urma verificarii la ANAF  a bancii sa nu apar cu ... (vezi toată discuția)
	                    vaalmy2	                   

Buna seara .
 Astazi am avut o surpriza neplacuta , mergand la o banca pt un credit , am avut uimirea ca in urma verificarii la ANAF  a bancii sa nu apar cu ... (vezi toată discuția)